TETRA
Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ

  • Τα συστήματα TETRA είναι σχεδιασμένα για επαγγελματίες που χρειάζονται ύψιστης σημασίας επικοινωνίες.
  • Έχει τη δυνατότητα να επεκταθεί από μικρές ιδιωτικές εγκαταστάσεις μέχρι τα εθνικά δημόσια δίκτυα.
  • Εφαρμογή σε αλυσίδες λιανικής, εργοστάσια, μονάδες υποδομής, ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.
ΤΕΡΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ TETRA
Προσφέρουμε μία ευρεία γκάμα τερματικώνσυσκευών TETRA για την κάλυψη των ειδικών απαιτήσεων όλων των κλάδων, περιλαμβάνοντας μεταφορές και logistics, ενέργειας και δημόσιας ασφάλειας.

DIMETRA EXPRESS

Το DIMETRA Express είναι ένα ευέλικτο σύστημα TETRA.

Ενσωματώνοντας τον σταθμό βάσης σε ένα σύστημα ή περισσότερους σταθμούς σε ένα αρθρωτό σύστημα, με γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση, ανάπτυξη και διαχείριση. Έχει σχεδιαστεί για να απλοποιεί τις καθημερινές λειτουργίες, μειώνοντας παράλληλα την πολυπλοκότητα και το κόστος μακροπρόθεσμα.

Το DIMETRA Express μπορεί να ενσωματωθεί γρήγορα στο εταιρικό δίκτυο των πελατών χρησιμοποιώντας μία μόνο διεύθυνση IP. Μπορούν να παρέχονται πολλοί συνδρομητές με μία απλή μαζική μεταφόρτωση. Η εγκατάσταση είναι γρήγορη και εύκολη στη χρήση με βολικές εφαρμογές που βασίζονται σε πρόγραμμα περιήγησης και εξιδεικευμένα εργαλεία.

Μόλις τεθεί σε λειτουργία, Το DIMETRA Express είναι εύκολο στη διαχείριση και τη λειτουργία μέσω διαδικτυακής διαχείρισης δικτύου και αποστολή εφαρμογών. Το DIMETRA Express προσφέρει τη φωνή, τα δεδομένα και η τηλεφωνία εξυπηρετεί τις ομάδες των πελατών μας ζήτηση. Είναι επίσης επεκτάσιμο, ώστε να μπορεί να αναπτυχθεί με τους πελάτες μας επιχειρήσεις.


ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΦΕΛΗ


ΠΛΗΡΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
Το DIMETRA Express είναι εύκολο να εγκατασταθεί και να εγκατασταθεί. Οι πελάτες μας μπορούν να ελαχιστοποιήσουν το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας και να εστιάσουν στην επιχείρησή τους αντί για το σύστημα επικοινωνίας τους.

ΠΛΗΡΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ TETRA
Οι οργανισμοί σήμερα απαιτούν κάτι περισσότερο από απλώς υπηρεσίες φωνής. Απαιτούν πολλούς τύπους φωνητικών επικοινωνιών και δεδομένων για να ολοκληρώσουν τη δουλειά. Για αυτό το DIMETRA Express επιτρέπει υπηρεσίες φωνής, σύντομων δεδομένων, πακέτων δεδομένων και τηλεφωνίας. Παίρνουν δυνατές και σαφείς φωνητικές επικοινωνίες για ασφαλείς καθημερινές λειτουργίες και μηνύματα κειμένου για στιγμές που οι ομάδες τους χρειάζονται γρήγορες πληροφορίες. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα πραγματοποίησης τηλεφωνικών κλήσεων VoIP εκτός του δικτύου, όπως κλήσεις προς άλλες τοποθεσίες ή οργανισμούς, ανώτερα στελέχη ή υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Τα δεδομένα πακέτου είναι για τους χρήστες να μεταφέρουν διάφορους τύπους δεδομένων χρησιμοποιώντας IP για να βελτιώσουν το εύρος και την αποτελεσματικότητα λειτουργίας.

ΑΠΛΗ ΡΥΘΜΙΣΗ
Έχουμε διευκολύνει τη ρύθμιση, τη διαμόρφωση και την εγκατάσταση του DIMETRA Express, ώστε οι πελάτες να μπορούν να κάνουν τις ομάδες τους πιο γρήγορες. Στην πραγματικότητα, μπορούν συνήθως να αναπτύξουν το σύστημα σε λιγότερο από 15 λεπτά με έναν απλό εγκαταστάτη. Χρησιμοποιώντας μία μόνο διεύθυνση IP, μπορούν να ενσωματώσουν γρήγορα το DIMETRA Express στο υπάρχον δίκτυό τους. Επιπλέον, το DIMETRA Express είναι έτοιμο για το μέλλον. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα μόνο κλικ για να αναβαθμίσετε το λογισμικό του συστήματος.

ΑΠΛΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
Η διαχείριση δικτύου είναι εύκολη με τη χρήση εργαλείων που βασίζονται σε προγράμματα περιήγησης, συμπεριλαμβανομένης μιας παρακολούθησης υγείας συστήματος και μιας απλής εφαρμογής αποστολής. Το μόνο που χρειάζονται είναι ένας υπολογιστής ή tablet με Android™ ή Windows® και ένα πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome. Μπορούν επίσης να απολαύσουν υποστήριξη για μηνύματα κειμένου που βασίζονται σε πρόγραμμα περιήγησης, η οποία επιτρέπει στις ομάδες να στέλνουν σύντομα ή προκαθορισμένα μηνύματα που ενισχύουν την αποτελεσματικότητα στο πεδίο.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
Ισχυρό και αξιόπιστο, ώστε οι χρήστες να μπορούν να εξαρτηθούν από τις επικοινωνίες DIMETRA για να είναι εκεί για τις ομάδες τους όταν το χρειάζονται περισσότερο. Ως παγκόσμιος ηγέτης στην TETRA, προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο λύσεων που είναι ενσωματωμένες και δοκιμασμένες μαζί - από αναμεταδότες και σταθμούς βάσης έως πομποδέκτες και αξεσουάρ. Παρέχουμε επίσης μια Υπηρεσία Ενημέρωσης Ασφαλείας για την ελαχιστοποίηση των κινδύνων ασφάλειας στον κυβερνοχώρο που δημιουργούνται στο δίκτυό σας. Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας ηρεμία μέσω ποιότητας και υποστήριξης προϊόντων παγκόσμιας κλάσης.

ΕΥΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ
Το DIMETRA Express έχει σχεδιαστεί για να επεκτείνεται ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών μας. Μπορούν εύκολα να προσθέσουν πομποδέκτες και να λάβουν επιπλέον κανάλια για περισσότερη χωρητικότητα ή να προσθέσουν έναν άλλο σταθμό βάσης για να διευρύνουν την περιοχή κάλυψης τους. Μπορούν ακόμη και να αναπτύξουν το σύστημα ως προσωρινή λύση - είτε για ένα συμβάν είτε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης - αλλάζοντας συχνότητες και προσθέτοντας νέους συνδρομητές, ώστε οι χρήστες να παραμένουν συνδεδεμένοι και να λειτουργούν.

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Το DIMETRA Express υποστηρίζει API για ενσωμάτωση με λύσεις τρίτων κατασκευαστών, όπως Dispatch Console και Voice Logging.