Επιτήρηση και Ασφάλεια

Συστήματα Ολοκληρωμένης Επιτήρησης, Τεχνητής Νοημοσύνης, Video Analytics και Ελέγχου ΠρόσβασηςΗ πολύ-βραβευμενη εταιρεία AVIGILON παρέχει συστήματα επίβλεψης και παρακολούθησης υψηλής ευκρινείας (HD) συνδυάζοντας IP κάμερες έως 16 Megapixels, θέτοντας νέα standards στον τομέα των κλειστών - κυκλωμάτων τηλεόρασης (CCTV).
Avigilon Control Center (ACC) - Πρόγραμμα διαχείρισης υψηλής ανάλυσης


Το ACC HD NVMS είναι αυτόνομο λογισμικό για την καταγραφή, προβολή και διαχείρισητων Avigilon HD Multi-Megapixel IP cameras, Analog Video Encoders, καθώς και IP κάμερες άλλων κατασκευαστών. Η αδειοδότηση γίνεται βάση του αριθμού των καμερών που συνδέονται στο εν λόγο σύστημα.
Κάμερες υψηλής Ευκρίνειας


Αντικαθιστά μέχρι και 16 αναλογικές κάμερες, Μοντέλα των 1MP(720P), 2MP(1080P), 3MP και 5MP.
Αυτόματο φίλτρο υπερύθρων (IR) για λειτουργιά ημέρας / νύχτας.Power Over Ethernet (PoE).Auto Iris.
Υψηλή απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού (έως 0.02 lux σε μονόχρωμη λήψη).
Αναλογικοί αποκωδικοποιητές / Δικτυακοί διακόπτες


Με τους αναλογικούς αποκωδικοποιητές video της Avigilon μπορούμε να συνδέσουμε στο σύστημα καταγραφής της Avigilon υπάρχουσες αναλογικές κάμερες (NTSC ή PAL).
Εξυπηρετητές καταγραφής Video/Σταθμοί εργασίας


Στόχος της Avigilon είναι να παρέχει στους πελάτες της μια ολοκληρωμένη λύση επίβλεψης & παρακολούθησης. Στα προϊόντα της λοιπόν υπάρχει σειρά από Servers και Workstations οι επιδόσεις των όποιων έχουν προσαρμοστεί ειδικά στις απαιτήσεις μετάδοσης video υψηλής ευκρίνειας. Το κάθε σύστημα παραδίδεται στο πελάτη με το λογισμικό προ – εγκατεστημένο και πλήρως ελεγμένο τόσο από πλευράς λογισμικού όσο και υλικού